Follow me:

Workshops

Verjaardagsfeestjes:

Wil je jouw verjaardag op een speciale wijze vieren? Geef dan een cheerleader feest!

Vooraf is de mogelijkheid om een foto te maken met de Djalita Cheerleaders. Deze kun je dan mooi gebruiken voor jouw persoonlijke uitnodiging!

Tijdens het feest komt er een professionele cheerleader van Djalita langs (op onze eigen locatie is het ook mogelijk) en zorgt er voor dat jij en je vrienden & vriendinnen binnen een paar uur worden getransformeerd tot een echte Cheerleader Squad!

Opzet verjaardagsfeest:

  • Introductie cheerleader en cheerleading in Nederland
  • Korte warming-up om de spieren goed warm te krijgen
  • Er wordt een show aangeleerd waarbij gebruikt wordt gemaakt van dans, stunts en yells
  • Make up voor wie wil en verkleed kleding voor allen: De show kan beginnen! 

Er worden mooie cheer foto’s gemaakt en dan is het tijd:

Voor de aanwezige ouders geven jullie een spetterende show!

Deze wordt gefilmd en (+ de foto’s) kun je nadien terug zien via een geheime link op Youtube. En we sturen een mp3 via de mail met de cheer muziek, waar je op hebt gedanst, als herinnering!

Totale duur van de workshop is 2 tot 2,5 uur.

Voor meer info over de kosten en mogelijkheden neem je contact op met Djalita.

Workshops:

Op zoek naar een workshop die jouw groep laat samenwerken, sportief bezig laat zijn en creatief laat nadenken? Boek dan nu een cheerleaderworkshop!

Geheel in overleg ontwikkelt Djalita een workshop dat bij jouw groep past.

Denk bijvoorbeeld aan een korte dans voor de sportieve kant en daarnaast een yell voor de teambuilding, afgestemd op de kenmerken van jouw groep! Prima geschikt voor bedrijven, bruiloften en vrijgezellenparty’s die net iets anders willen.

De Djalita Dancers hebben jarenlang bij de Amsterdam Admirals gedanst. Hier zijn zij getraind om professionele workshops te geven aan iedereen die deze maar wilt volgen. Van 5 tot 100 personen, niets is onmogelijk.

Boek daarom vandaag nog jouw workshop voor een onvergetelijke ervaring! Voor meer info over de kosten en mogelijkheden neem je contact op met Djalita.

"Vorige week een erg leuke workshop gehad die goed is bevallen!
We hebben veel gelachen, de outfits waren leuk, Christle deed het leuk en we hebben gelachen tijdens het oefenen van het dansje. Het is zeker een aanrader  voor andere vrijgezellenfeesten die ook van dansen houden! Zeker de vrijgezel heeft erg genoten en vond de yells ook erg leuk!"

Esther Mulder
over de Cheerleading Workshop